KEIZER PIET BEERENS WISSELSCHILD  2023

Vrijdagavond 25 augustus is er weer geschoten voor het Piet Beerens wisselschild, 22 schutters gingen de strijd aan.
Ook door de dames werd er geschoten 9 deelneemsters waren er. Bij de dames viel de vogel na 35 schoten naar beneden hij werd geraakt door Ank Smits. Bij de
mannen duurde het wat langer maar werd de vogel door Pedro van Ham bij het 80e rake schot naar beneden gehaald .
Het wisselschild werd door Annie Beerens aan schoonzoon Pedro uitgereikt. Ook Ank kreeg een leuk presentje uitgereikt door de hoofdman Jan Nouwens.
Daarna nog een gezellig samenzijn onder het genot van ‘n hapje en een drankje. Pedro en Ank gefeliciteerd.

De Schietcommissie

KEIZER PIET BEERENS WISSELSCHILD  2022

Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse verschieting van het Piet Beerens wisselschild plaats. Een 17 tal gildebroeders hadden zich gemeld voor het felbegeerde schildje.

Na 39 rake schoten vielen de laatste stukken van de vogel naar beneden. Wederom (hij won eerder dit jaar ook al het Jan Michiels wisselschild) was het Nol v Beers die het laatste rake schot afgaf.

Uit handen van Mevr. Annie Beerens ontving Nol het schildje wat hij een jaar op zijn uniform mag dragen.

Bij de dames waren er 6 schutters. Hier kwam Annemiek v Selst als winnaar uit de strijd. De dames hadden 23 rake schoten nodig om de vogel te vellen. Ook Annemiek ontving een presentje.

Nol en Annemiek gefeliciteerd.

Met dank aan de schietcommissie.

KEIZER PIET BEERENS WISSELSCHILD  2021

Vrijdag 27 augustus hebben we voor het Piet Beerens wisselschild geschoten. Een twintigtal schutters heeft er aan meegedaan. Ook de dames hebben geschoten daar wist Lisette Horrevorts de vogel naar beneden te schieten. En bij de heren schoot Bart van Selst het laatste stuk vogel naar beneden. Het schild werd door Annie Beerens uitgereikt. Gefeliciteerd Bart en Lisette. De Schietcommissie